شکست تلخ پرسپولیس در روز لبخندهای الهامی به روایت تصویر تصاویری از خسارت زلزله ۵.
البته مصرف این گیاه میتواند عوارض جانبی شدیدتری را هم با خود به همراه داشته باشد.
ظاهر آن بوته مانند، دارای برگهای سبز با تقسیمات باریک و دراز و نامنظم است. گلهای آن درشت و دارای کاسبرگ نازک و گلبرگ بزرگ برنگ سفید مایل به سبز، میوه آن پوشینه و حاوی دانههای متعدد برنگ سیاه است. در صورت خشکی خاک، ریشههای این گیاه میتوانند تا ۶ متر نفوذ کنند.
اما در مواردی که به علت ضعف مثانه کودک دچار تکرر ادرار شود، در کنار درمان توصیه شده توسط پزشک، میتوان از اسپند نیز استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: سالم ترین و بهترین میوه ها از نظر پزشکان تغذیه را بشناسید!
استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی میتواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.
دود کردن زیاد اسپند برای افراد دچار آلرژی و بیماران مبتلابه آسم مضر است و باعث سردرد، تهوع و تشدید علائم بیماری میشود، همچنین دود اسپند در صورت استفاده مکرر حتی در افرادی که زمینه ژنتیکی آسم ندارند نیز میتواند موجب حساس شدن read more ریهها و بروز علائم آسم شود.
این گیاه به دلیل قابلیت کاهش عوامل بیماریزا در محیط میتواند به عنوان یک ضدعفونیکنندگی قوی مورد استفاده قرار گیرد.
در این بخش از ستاره به معرفی خاصیت اسپند در درمان بیماریها، مقدار مناسب، طریقه مصرف و عوارض زیادهروی در مصرف آن پرداختهایم. با ما همراه شوید.
به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
و پرجمعیت که احتمال وجود عفونت است، دود کردن این گیاه توصیه می شود. گیاه اسپند
مزاحمتهای ناشی از وجود حشرات در محیط برای بسیاری از افراد ناخوشایند است. وجود حشراتی، چون مورچه، موریانه، سوسک، پشه و .
برخی از دیگر تداخلات به شدت خطرناک و مرگآور که مصرفشان باید حداقل از ۲ هفته قبل قطع شود:
اگر به دنبال یک راهکار موثر برای کاهش وزن میگردید، در کنار رژیم غذایی ایدهآل باید مصرف اسپند را نیز جدی بگیرید تا از خواص این گیاه فوقالعاده برخوردار گردید.